dinsdag 8 juli 2008

Sponsored by Kleenex....

Hèhè... wat hangt er toch in de lucht? Twee weken geleden (donderdag) werd ons Isauraatje ziek... Een zware verkoudheid zo bleek... Ze heeft zo'n 5 dagen hele hoge (tot 40,5 graden) koorts gehad. Het dutske...
Toevallig waren de Maxim en Nathan (buurjongentjes) blijven slapen die avond, dus het was dan ook niet verwonderlijk dat de jongens na enkele dagen ook begonnen te snotteren en de koorts is daar ook niet uitgebleven.
Sinds vorige week donderdag is het dan ook bij ons Amoreentje begonnen. Naar goede gewoonte is het bij haar op haar oogjes geslaan (net zoals alle andere keren dat ze al verkouden is geweest) maar dit keer wel heel erg... Het arme kind heeft constant tranende ogen en ze zijn bloeddoorlopen.
En nu is mama ook in hetzelfde bedje ziek... Ontsteking op de ogen. Al een dag of 4 loop ik rond met bloeddoorlopen ogen en constant tranen. Veel mensen die me zien vragen of het wel gaat...Ze denken waarschijnlijk dat ik de godganse dag aan't huilen ben geweest...zo zie ik er dan ook uit.
Snifffffffffff

Geen opmerkingen: