zondag 25 mei 2008

Schoolfeest

Gisteren was het BBQ op de school van Isaura toch bizar hoe dat je hier de culturele verschillen merkt ! Hier in "de Vlaanders" staat er steevast "hespenspek" op het menu bij de BBQ, dat zie je haast nooit in Limburg...
Er waren ook geen pasta of rijstgerechten te bespeuren. Het was wel allemaal lekker hoor.

Als nieuwbakken ouders -van -een- dochter- die -naar -school -gaat hebben we onze goede daad gedaan en ons "centje" bijgedragen aan de schoolkas :-)

Vandaag is het dan de grote dag: het schoolfeest. Mamie was al vroeg van de partij, Isaura heeft haar met het gepaste enthousiasme onthaalt... Heel de wijk zal geweten hebben dat Mamie aangekomen is :-)

Hopelijk blijft het een beetje droog tijdens het feest ...dat op dit moment wel gestart zal zijn... Ja mama is thuis gebleven... Het kleinste kaboutertje is een beetje ziekjes, vanmiddag had ons Amoreentje koorts ( 39, 2 °) ze heeft weer een flinke verkoudheid.
Mama zal het eerste publieke optreden van de grote meid op video moeten bekijken...


2 opmerkingen:

Eef en Fred zei

Arendje vindt de video van Isaura's schoolfeest geweldig. Hij oefent de choreografie al en als de video teneinde is schreewt hij: encore!!!!

luc en Francine zei

hoi Siri
Jou zus geeft wel haar commentaar op onze blogs maar ze durft er niets op te maken,zodat wij ook eens kunnen iets kunnen schrijven over haar ha ha
Dus eef begin er eens aan !!!!!