zaterdag 21 juni 2008

De week van Isaura


Er was deze week heel veel tijd voor dans en beweging. Alle tafels en stoelen aan de kant en hup, dansen maar!

Toch waren de bezoeken van de baby's het hoogtepunt van de week. Woensdag kwam de mama van Bram De Prez met baby Gwen naar de klas. Niet alleen Gwem was mee, maar ook de halve babyuitzet was mee verhuisd, verzorgingsproducten, badje, verse kledij....

De kleuters mochten Gwen wassen in de klas! Kijken is wel leuk maar doen is nog zoveel leuker! Alle kinderen kregen een "werkje" en mochten even mama of papa zijn. De één mocht de kousjes van Gwen uittrekken, de andere mocht haar inzepen, nog iemand anders mocht haar afdrogen en ga zomaar door... Iedereen kreeg zelf ook wat babyparfum op zich, en de handjes werden ingewreven met bodymilk. Hmmmm, heerlijke geur! Wie wou kreeg nog even Gwem op schoot.

Het was opvallend hoe lief en zorgzaam de kinderen met Gwen waren. Ze hebben dat heel goed gedaan want kleine Gwen bleef de hele tijd rustig.

Alsof dat allemaal nog niet genoeg was kwam op donderdag de mama van Bram De Moor langs met Emily. Die lag mooi te slapen. De kleuters hebben ze allemaal bewonderd en enkele vragen gesteld aan de mama. Wat drinkt Emily, kan ze al stappen, zou ze al in het klasje willen spelen...


Volgende week wordt er uitgekeken naar de vakantie en de kinderen worden al een beetje voorbereid op de eerste kleuterklas. Ze wisselen eens met de kinderen van juf Caroline en gaan een halve dag in de eerste kleuterklas spelen.


Dinsdagavond is het oudercontact... Mama en papa zijn bijzonder nieuwsgierig naar de vooruitgang van hun meisje!

2 opmerkingen:

luc en Francine zei

dag Siri

De familie heeft weer uitbreiding genomen, je kan op sanne hare netlog reeds enkele foto's bekijken

groetjes Luc

Phoenix Homes Reviews Ottawa ON Canada Feedback zei

Phoenix Homes


Everyone loves a new baby! :) :)